youtube marketing

Scoren Met YouTube Marketing

We bieden uitkomst in ontzorging van A tot Z. Zo kun je bij ons terecht voor het openen, beheren en optimaliseren van een YouTube kanaal. Het koppelen van AdSense. Het maken, editen en monteren van video’s. En het analyseren en evalueren van de data van video’s.

Bel Direct 0513-820180

YouTube video marketing

YouTube valt niet meer weg te denken uit onze hedendaagse maatschappij. Het is het meest krachtige en dominantste online platform op het gebied van video marketing.
Onze kinderen groeien er mee op en in dat perspectief biedt YouTube een zeer positief toekomstperspectief. Immers, onze kinderen zijn de consumenten en ondernemers van de toekomst.

Direct scoren met YouTube video marketing

Voor het gros is YouTube slechts een platform om een filmpje te uploaden en veel wordt er daarna niet meer mee gedaan. Toch is het zo dat YouTube video’s net als websites op vindbaarheid kunnen worden ingesteld. Doe je dit goed dan kun je iedere video hoog laten ranken op YouTube en daarbuiten.
Ook kun je de video’s analyseren op views, demografie, kijkersloyaliteit, apparaten, etc.
Kortom, met YouTube kun je scoren op branding, reikwijdte, geloofwaardigheid en vertrouwen.

Geld verdienen met YouTube video marketing

Waar veel YouTube gebruikers zich niet bewust van zijn is dat met YouTube behalve branding ook direct geld te verdienen valt. Hiervoor dien je vooraf een AdSense account aan te maken en deze te koppelen aan je YouTube account.
Door je video’s open te stellen voor reclames van derden en deze te tonen in je video’s verdien je geld per view.
Succesvolle vloggers als de Bellinga’s, Enzo Knol en PewDiePie verdienen hiermee hun inkomsten. En weet je? Ze zijn allemaal klein begonnen, net als jij!

De kanaaltrailer: een must voor ieder bedrijf

Om een video te kunnen uploaden op YouTube heb je een YouTube account, ook wel kanaal genoemd, nodig. De belangrijkste video op je kanaal is je kanaaltrailer. Een kanaaltrailer is een promofilm over je kanaal waarin direct duidelijk wordt wat je doet. Deze video is over het algemeen het meest bekeken en kan herhaaldelijk ingezet worden.
Wij helpen je graag met het opzetten, filmen en editen van jouw kanaaltrailer.
Neem hiervoor contact met ons op.

Wat kun je van ons verwachten bij YouTube video marketing?

We bieden uitkomst in ontzorging van A tot Z. Zo kun je bij ons terecht voor het openen, beheren en optimaliseren van een YouTube kanaal. Het koppelen van AdSense. Het maken, editen en monteren van video’s. En het analyseren en evalueren van de data van video’s.
Wil je zelfs video’s maken maar je hebt geen studio? Geen probleem, onze vlogstudio staat tot je dienst. Heb je interesse? Neem contact met ons op!

Hulp nodig?

Bel direct persoonlijk met één van onze adviseurs!

0513-820180

…of doe een terugbelverzoek!