WordPress Websites van Eyesiiopen

Makkelijk, snel & professioneel!

  • Geen ontwikkelingskosten

  • Inclusief content

  • Maximaal vindbaar

  • Eenvoudig zelf te beheren

Doe een offerte!

Websites & webshops

Levenslange updates

Responsive

Gebruiksvriendelijk

WordPress als CMS voor een Eyesiiopen website

WordPress is wereldwijd de meest populaire CMS (content management system). WordPress is een “open source” CMS wat inhoudt dat de broncodes om WordPress websites te bouwen/programmeren openbaar toegankelijk zijn. Voor de website eigenaar houdt het in dat er altijd ondersteuning is voor de website, waar ook ter wereld. WordPress is de beste keuze om een website te laten maken. WordPress is makkelijk te begrijpen, uitermate gebruiksvriendelijk en zeer veelzijdig, niet in de laatste plaats door de vele uitbreidingstoepassingen, plugins, die zowel gratis als tegen betaling kunnen worden gedownload.

Gratis & vrijblijvend adviesgesprek

Wil je een keer sparren over je website, zoekmachine adverteren of over een ludieke actie om je bedrijf op de kaart te zetten? Of weten hoe wij jou kunnen helpen met een nuchtere kijk tegen een helder tarief? Het begint allemaal met een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek in ons prachtige kantoor!

[recaptcha theme:dark]

Bespaar op dure ontwikkelingskosten bij onze WordPress Websites!

De mogelijkheden van een WordPress website worden bepaald door het theme en de plugins. Het theme verzorgt de grafische mogelijkheden van de WordPress website. Plugins bepalen de functionaliteit. WordPress theme’s en plugins kun je op maat laten bouwen of kant en klaar kopen. Op maat gebouwde theme’s en plugins kosten veel tijd en dus geld, soms tot wel tientallen duizenden euro’s. Kant en klare WordPress theme’s en plugins kosten slechts enkele tientjes. Commercial themes en plugins zijn vaak betrouwbaarder dan op maat gemaakte themes en plugins. De kosten liggen lager omdat ze aan de massa wordt verkocht in tegenstelling tot unieke themes en plugins. Wij bouwen volwaardige WordPress websites op basis van commercial themes en plugins. Eenvoudig, voordelig en snel.

Voordelen voor jou

Bespaar duizenden euro’s
Volledig aanpasbaar
Uiterst betrouwbaar
Onbeperkte keuzemogelijkheden
Eenvoudig te installeren
Licenties met support

Gratis portret fotografie bij aanschaf van iedere website!

Bij aanschaf van een website maken we in handomdraai prachtige portretfoto’s die kunnen worden gebruikt voor websites, visitekaartjes en andere commerciële uitingen. Helemaal gratis!

[recaptcha theme:dark]

Een WordPress website inclusief teksten en afbeeldingen!

Het verzorgen van content voor je WordPress website is tijdrovend. Persoonlijke websites converteren het best. Om het onze klanten gemakkelijk te maken verzorgen wij de teksten, afbeeldingen en video. Teksten komen tot stand middels een interview dat wordt opgenomen op audio. De audio wordt omgezet in commerciële of juist informatieve teksten. Afbeeldingen en video komen tot stand op locatie of bij ons in de studio. Vraag naar de mogelijkheden!

Je WordPress hosting écht goed uitbesteden?

Wij raden Xel Media aan als hostingpartner voor je WordPress website.hosting wordpress xelmedia eyesiiopen
Vanaf € 9,99 per maand, inclusief mailbox en domeinregistratie.

website seo review online eyesiiopen

Wij maken jouw WordPress website maximaal vindbaar!

Het vindbaar maken van je WordPress website in zoekmachines is geen hogere wiskunde. Op basis van jouw belangrijkste zoekwoorden maken we je website maximaal vindbaar. We zetten je website volledig open voor Google. Hierbij wordt rekening gehouden met oa de headerstructuur, zoekwoorddichtheid en -relevantie, urls, paginatitels, meta omschrijvingen, en crawlsettings. Om te garanderen wat we zeggen wordt iedere website opgeleverd met een uitgebreid SEO rapport uit onafhankelijke software.

Onze WordPress websites kun je zelf beheren!

Als ondernemer wil je vrijheid. Je wilt onafhankelijk zijn van dure webmasters. Maar je wilt ook onbeperkte mogelijkheden. WordPress websites zijn dan de beste keus. Wij bouwen WordPress websites zo dat ze door iedere gebruiker zelf zijn te beheren. Wij zorgen binnen de websites voor pasklare templates voor pagina’s, producten en berichten. We zorgen voor een duidelijke structuur in de mediabibliotheek van de sites. We stellen alles instellingen zoveel mogelijk generiek in. Desgewenst houden we een beheer account aan zodat we ondersteuning kunnen bieden wanneer het even niet gaat. Kortom, we doen er alles aan om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Wij doen u graag een gerichte offerte

Ieder bedrijf is uniek en vergt een unieke aanpak.
Ons uurtarief is € 75,- ex BTW.
Voor ieders gemak maken we graag vaste prijsafspraken.
We zijn flexibel en alles is bespreekbaar.  

[recaptcha theme:dark]