Slinger je verhaal de wereld in met een videoproductie van Eyesiiopen!

Ongelimiteerd bereik

Betere vindbaarheid

Maximale klantbeleving

Uiterst effectief

Offerte aanvragen

Professioneel

Persoonlijk

Prijsvriendelijk

Een doeltreffende videoproductie laten maken

Je wilt een videoproductie? Wij zijn er absoluut van overtuigd dat video het beste medium is om je verhaal te delen met de wereld. Met video creer je beleving, professionaliteit en geloofwaardigheid. Bereik het grote publiek en overtuig je klanten. Publiceer je video’s op Youtube, social media en je websites. Van commercials, bedrijfspresentaties tot videoclips en instructievideo’s. Eyesiiopen zet jou, je bedrijf, je dienst en je product in de spotlights. Van volledig gescripte videoproductie tot spontane video impressie. Op locatie of in onze studio.

Een videoproductie from scratch naar een professioneel resultaat

Wij helpen je met een top videoproductie. We brainstormen met je mee en reiken je ideeen aan voor je concept middels een pre-productie. We nemen de productie op en samen bepalen we hoe we jouw videoboodschap de wereld in kunnen schieten. In de post-productie monteren en verrijken we de productie met additionele audio en video effecten. Met behulp van onze professionele apparatuur en nabewerkingssoftware zoals Adobe Premiere Pro en Adobe After FX produceren we de meest professionele video’s.

Watvoor video wil je laten produceren?

Een minidocumentaire voor een subsidie aanvraag? Een pakkende commercial voor je bedrijf? Een videoclip voor een band? Een blog die je als video wilt presenteren? Zomaar wat voorbeelden van videoproducties die we regelmatig tegenkomen. Natuurlijk kun je zelf tegenwoordig mooie video’s maken met behulp van een beetje smartphone. Maar bij een professionele en TV waardige videoproductie komt meer kijken. Al onze video’s zijn minimaal geschoten met moderne apparatuur in HD resolutie, voorzien van HQ audio en een gedegen nabewerking.

Voorbeelden van succesvolle video producties

Samen komen tot de beste marketingstrategie voor je videoproducties

Wat is je doel van de video? Hoe bereik je de meeste kijkers? Waar bevinden zich de meeste potentiele kijkers? Welke informatie zetten we op video? Op welke kanalen zet je je video in? Samen bedenken we de beste marketingstrategie met de effectiefste kanalen zoals onder andere Youtube, Facebook en Vimeo. We richten je kanaal in, loaden de videoproductie up en stellen de vindbaarheid maximaal in. Desgewenst kunnen we ook de analytics uit het betreffende account voor je monitoren en rapporteren.