Video marketing 2017-09-22T10:36:58+00:00

Video marketing

Creëer maximale beleving bij een merk door jezelf, het bedrijf en de producten te presenteren in video’s. Door video’s met goede content te delen op websites en social media maak je je merk tastbaar voor het grote publiek. Maak een bedrijfspresentatie, deel je kennis, doe een unboxing (uitpakken van producten voor camera), deel handige tips & tricks, deel je belevenissen, etc. Kortom, laat zien wie je bent! Eyesiiopen biedt video marketing voor ieder bedrijf.

Verdien Geld Met Youtube Marketing

Waarom video marketing?

Vertrouwen, autoriteit en authenticiteit zijn hét onderscheidende vermogen voor ieder bedrijf. Video marketing is hierin de ultieme oplossing. Vertrouwen en authenticiteit door bewegende beelden en een persoonlijke boodschap. Wordt de doelgroep in video marketing ook nog aangezet tot actie, zoals liken en delen, het bezoeken van je website of het doen van een bestelling? Dan genereer je autoriteit op het internet. Net als bij een steentje dat het water raakt, spreid je informatie zich uit over het internet.

Bedrijfspresentatie op video

Video marketing voor een merk of product begint met een goede presentatie over het bedrijf. Een goede bedrijfspresentatie wekt met mooie beelden en heldere audio een zekere behoefte bij de kijker. Het laat zien wat het bedrijf doet, waar het voor staat, hoe het is ontstaan. Ook de missie en visie worden besproken.
Een bedrijfspresentatie op video kan heel dynamisch of juist heel simplistisch zijn.
Geschoten met meerdere camera’s, aangevuld met een verhaallijn, effecten en diverse scènes maakt een bedrijfspresentatie voor sommige bedrijven aantrekkelijker om naar te kijken. Voor andere bedrijven kan een simpele video geschoten van uit één perspectief weer erg doeltreffend zijn.

Wij maken al bedrijfspresentaties vanaf € 599,00 exlcusief BTW.
Nieuwsgierig? Lees meer!

Vlogging als video marketing

Vlogging (afgeleid van video log), het maken van korte video’s over je dagelijkse belevenissen, is hot. Mensen kijken graag naar mensen en uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 1 op 3 Nederlanders minimaal een vlog per dag kijkt. Met vlogging als video marketing kun je dus een enorm bereik hebben. Toverwoorden in vlogging als video marketing zijn consistentie en kwalitatieve content. Youtube is tot dusver het grootste en meest succesvolle platform voor vlogging als video marketing.

Nieuwsgierig? Lees meer!

Hulp nodig?

Bel direct persoonlijk met één van onze adviseurs!

0513-820180

…of doe een terugbelverzoek!