Wij zetten je blog om naar vlog!

Al vanaf € 375,- exclusief BTW*

Ben je een verwoed blogger en wil je je content delen in een groter deel van je doelgroep? Heel eenvoudig, zet je blogs om naar vlogs! De doelgroep blijft hetzelfde maar je bereik gaat omhoog! Eyesiiopen zet jouw geschreven blogs om naar kant en klare vlogs!

*=Bij afname van minimaal 10 vlogs, op basis vooraf geredigeerde content met max 400 woorden, onze eigen presentatie en eindscherm.

Vraag offerte aan!

Professioneel

Persoonlijk

Prijsvriendelijk

Waarom is bloggen belangrijk?

Betaalbare, professionele & vindbare WordPress websites. Bloggen, het schrijven van dynamische content, is een goede manier om structureel bezoekers naar een website of platform te trekken. De functie van de content is daarbij tweeledig. Enerzijds natuurlijk vervult ze de informatieve functie voor de lezer. Anderzijds zorgt de content voor de aantrekkingskracht op Google. Goede content is een combinatie van optimale leesbaarheid, de juiste trefwoorden en een lengte van 300 tot 400 woorden. Door consistent te bloggen creëer je autoriteit en vindbaarheid.

Waarom is vloggen zo goed?

Beeld voor is voor veel mensen makkelijker om op te slaan dan tekst.
Beeld is levendiger, kost minder moeite dan lezen en is daarmee een toegankelijker platform.
Onze jeugd groeit er bovendien mee op en zij zijn de viewers van morgen.
Met andere woorden, je doelgroep blijft hetzelfde maar je pakt nu ook de mensen die geen tijd hebben om te lezen!

Van blog naar vlog in 4 stappen!

Wat kun je verwachten van Eyesiiopen?

Onze oplevertijd bedraagt 3-5 werkdagen inclusief 1 revisie tenzij anders overeengekomen.
Iedere vlog wordt minimaal opgeleverd in HD kwaliteit en HQ stereo (PCM).
Aan het eind van iedere video wordt een Eyesiiopen eindscherm van 2 seconden getoond dat voor €125,- exclusief BTW afgekocht kan worden.
Mocht je specifieke wensen hebben met betrekking tot props (attributen gerelateerd aan je blog) dan nemen we dat mee in onze presenatie. Voor de overige beelden putten we uit onze rijkgevulde database met stockmateriaal. Tegen meerprijs kunnen we ook zorgen voor afgestemd beeldmateriaal al dan niet op locatie.

Voorbeelden