/telefonische acquisitie training
telefonische acquisitie training 2018-04-12T15:56:26+00:00

Boost je business met een telefonische acquisitie training!

Klaar met leadgeneratoren? Zorg zelf voor superleads!

Je kent het wel. Leadgeneratoren die pretenderen de beste leads te kunnen leveren tegen torenhoge kosten. De een nog mooier dan de ander. Al snel kom je erachter dat de leads niet doen wat je wilt. Op korte termijn levert het niets op. Op lange termijn loop je leeg. Je komt niet verder. Je zoekt een oplossing. De goedkoopste en meest lucratieve oplossing ligt voor de hand. Je kunt het beter zelf gaan doen.

Eyesiiopen geeft hiervoor fantastische trainingen. Trainingen bestaande uit theorie en 100% realtime praktijk. Wil je de training alvast ontvangen? Wij delen de training gratis in een kant-en-klaar e-book! Het enige dat je hoeft te doen is het achterlaten van je gegevens en we sturen je het ebook gratis toe!

GRATIS ACQUISITIE TRAINING E-BOOK

De Eyesiiopen telefonische acquisitie training

Als specialist in telefonische acquisitie heeft Eyesiiopen een telefonische acquisitie training ontwikkeld waarbij de acquisiteur op een prettige ongedwongen manier in gesprek gaat met suspects. De acquisiteur benadert bedrijven vanuit een oprechte interesse, is scherp en zorgt voor voldoende kennis om een inhoudelijk goed gesprek te kunnen voeren.
Anders dan men van telefonische acquisitie vaak verwacht staat niet de verkoop centraal maar het in kaart brengen van behoefte door het zorgvuldig stellen van de juiste vragen op het juiste moment en…te luisteren!

Het theoretische deel van de telefonische acquisitie training

In het theoretische deel van de telefonische acquisitie training lopen we stap voor stap door de verschillende facetten van telefonische acquisitie heen waarbij we oa aandacht geven aan:

 • Straightline© theorie
 • De 4 seconden regel
 • Motivatie en discipline
 • Intonatie en taalgebruik
 • De 80/20 regel
 • De 3 redenen voor succes in acquisitie
 • Dominantie en “gatekeepers”
 • Kansherkenning, koopsignalen en onderhandeling
 • Bezwaren en weerleggingen
 • Afsluittechnieken
 • Tips & tricks uit de praktijk

Het praktische deel van de telefonische acquisitie training

Veel traditionele trainingsbedrijven houden het bij een telefonische acquisitie training slechts bij een uitleg eventueel aangevuld met een rollenspel.
Eyesiiopen gelooft in “leren door te doen” en pakt de telefonische acquisitie training gewaagder aan.
Deze specifieke methode vormt ook meteen het onderscheidende vermogen van Eyesiiopen.
In het praktische deel van de telefonische acquisitie training wordt er met behulp van een laptop, twee headsets en een internetverbinding live gebeld in de echte doelgroep van de cursist.
De trainer kan tijdens de telefonische acquisitie training mee luisteren en coacht de cursist met realtime aanwijzingen zonder dat de suspect dit hoort.
Op deze manier wordt een telefonische acquisitie training niet alleen veel dynamischer maar is de cursist ook meer betrokken.
Bovendien kan de cursist direct scoren!

Gratis Acquisitie Training!

Vul je gegevens in en ontvang ons gratis e-book!

Aanvullende informatie telefonische acquisitie training

Duur: 1 werkdag, 2 dagdelen
Locatie: elke gewenste locatie
Tarief: bel of mail!

Meer weten of wilt u referenties?
Bel 0513-820180, mail naar info@eyesiiopen.nl of vul ons contactformulier in.