Teksten schrijven

Het is niet altijd gemakkelijk kwalitatieve teksten te schrijven. Of het nu gaat om de (SEO) teksten voor een bedrijfsplan, een website, een boek, een advertentie of zelfs een e-book. Vaak weet je gewoonweg niet waar je moet beginnen of loop je gaandeweg het schrijven vast op een zogenaamd “writersblock”. Of misschien ben je juist helemaal niet uit het juiste hout gesneden om een knallend verhaal op papier te zetten. In zulke gevallen kan het lonend zijn om het schrijven van content uit te besteden.

Teksten laten schrijven door Eyesiiopen

Eyesiiopen helpt graag bij het schrijven van specifieke kwalitatieve teksten.
Of het nu gaat om een bedrijfsplan, een website, een boek, een advertentie of zelfs een e-book, Eyesiiopen zorgt ervoor dat de teksten afgestemd zijn op uw wensen. Van commerciële copywriting voor allerhande soorten drukwerk tot het uitwerken van SEO of AIDA gerichte content voor websites en advertenties.

Het interview: van audio naar ruwe tekst

Het in opdracht schrijven van teksten is niets anders dan onze vertaalslag van uw gedachten naar een heldere boodschap op papier. Tenslotte is er niemand met zoveel kennis over de uit te dragen boodschap dan uzelf.
Daarbij is het van belang dat we tijdens het schrijven van een tekst niet uw persoonlijkheid uit het oog verliezen en dat u zich met de tekst kunt blijven identificeren, ondanks dat het schrijven van de tekst is uitbesteedt.
Om ervoor te zorgen dat uw eigen boodschap, woorden en woordkeuze in tact blijft hanteren we de interview methode waarbij we een interview afnemen dat wordt vastgelegd op audio.

De werkwijze van het interview

De voorbereiding: de setup

Om het interview tot stand te laten komen en ervoor te zorgen dat de juiste informatie blootgelegd kan worden wordt er een essentiële vragenlijst voorbereid, afgestemd op de uit te dragen boodschap, beoogde wensen en te behalen doelen van de geïnterviewde.
Het is hierbij van belang om te weten dat geen enkele situatie hetzelfde is en dat er geen standaard vragenlijsten bestaan.
De kosten van een setup zijn variabel maar kennen een uurtarief van € 75,00 per uur.

Het interview

Het interview wordt, al dan niet op locatie, in een 1-op-1 setting afgenomen.
De duur van het interview is geheel afhankelijk van het lengte van de vragenlijst alsmede van de lengte van de antwoorden door de geïnterviewde.
Het interview zelf wordt volledig digitaal opgenomen.
De kosten van het interview bedragen € 1,20 exclusief BTW per minuut.

De uitwerking van het interview

Bij voorkeur laten we het audiobestand extern transcriberen (omzetten van audio naar tekst).
De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de lengte van het interview en kunnen pas concreet genoemd worden na het interview.
Voor meer informatie kijk op Uitgetypt.nl.

Redigeren van de tekst

Afhankelijk van de aard van het gebruik worden de teksten geredigeerd en zonodig aangepast op SEO en AIDA.
Tijdens het redigeren wordt met u meegedacht in het uitdragen van de boodschap.
De kosten van het redigeerwerk zijn variabel maar kennen een uurtarief van € 75,00 per uur.

De oplevering van de tekst

De tekst kan onbeperkt worden geredigeerd totdat ze is opgeleverd.
De totale procedure van interview tot oplevering geschiedt gemiddeld in 5-10 werkdagen.
De oplevering bestaat uit het een kopie van het audio bestand, het ruwe getranscribeerde tekst bestand en de uiteindelijke teksten in elk gewenst bestandsformaat.

Meer informatie of een afspraak maken?
Neem gerust contact met ons op!

Hulp nodig?

Bel direct persoonlijk met één van onze adviseurs!

0513-820180

…of doe een terugbelverzoek!

We sturen een sms ter bevestiging en nemen dezelfde werkdag nog contact met u op!