Project Description

Businesscase: Administratiekantoor KUBUS Heerenveen

Administratiekantoor Kubus Heerenveen Jan Kruithof

Na meer dan 200 boekhouders te hebben voorzien van kwalitatieve leads, proactieve sales en vindbare websites kwamen we in 2014 op het idee om zelf een administratiekantoor op te zetten. Kubus Heerenveen is onderdeel van de Kubus Coöperatie en maakt deel uit van ca 120 aangesloten administratiekantoren, boekhouders en accountants door heel Nederland.  

Een bewezen aanpak

Door onze acquisitiewerkzaamheden waarbij we in onze hoogtijdagen zo’n 13000 belpogingen per maand afwerkten, verkregen we tegelijkertijd een schat aan informatie vanuit ondernemers door heel Nederland die hun zienswijze deelden over de administratieve sector.
We hoorden zwaktes, sterktes, kansen en bedreigingen en wisten er een compleet nieuw administratiekantoor op te funderen.

Het snelst groeiende kantoor van Kubus

KUBUS Heerenveen is een succesvol commercieel administratiekantoor binnen de Kubus Coöperatie  dat van 0 naar 140 vaste contract klanten groeide in slechts 12 maanden met behulp van fiscaal specialist Jan Kruithof en de sales en marketing gerichte aanpak van Eyesiiopen.
In 2016 ontvingen we de onderscheiding voor het “Snelst Groeiende Kantoor van Nederland”. Kubus Heerenveen is voor ons het grootste bewijs dat de aanpak van Eyesiiopen werkt.

Dit deden we voor Kubus Heerenveen

  • Koude telefonische acquisitie
  • Sales
  • Relatiebeheer
  • Website
  • SEO
  • Automatisering

Lees meer…

media marketing jos attema hilbert kuipers eyesiiopen

Administratie
Belastingen
Loonadministratie
Onlineboekhouden
Bedrijfsadvies

Kubus Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 38
8448 JB Heerenveen
T: +31513724206

W: www.uskubus.nl
@: info@uskubus.nl