Deens design voor mannen in S – 3XL

EyesiiOpen is handelsagent voor Nederland en België met de merken North 56°4 en Replika Jeans CPH. Beide merken worden ge-designed in Denemarken door Allsize Company Group waaronder ook het merk SUIT valt.

Allsize Company Group heeft meer dan 20 jaar ervaring in styling van mannenmode zowel in de reguliere maten als in mode voor mannen tot 8XL. Door deze lange ervaring weten ze wat ze doen en ontwerpen ze geweldige collecties voor mannen die mooie kleding waarderen.

Naast deze mooie collecties zijn de voorwaarden waaronder ingekocht kan worden ook meer dan interessant voor retailers! Zo kun je denken aan de volgende zaken:

  • Margens van 3.0 tot 4.0
  • Deens Design
  • Maatrange S t/m 3XL
  • Vrij indeelbaar
  • Geweldig B2B systeem

Met trots en plezier hebben wij bij EyesiiOpen het agentschap voor de merken North 56°4 en Replika Jeans CPH gekregen en zijn we met ingang van collectie uitlevering A/W ’18 van start gegaan. Beide collecties bestaan uit ongeveer 75 stijlen die in meerdere kleuren leverbaar zijn. Alle kleuren worden altijd uitgemonsterd en zijn goed op elkaar af te stemmen zodat je als retailer een mooi beeld in je winkel kunt presenteren.

Bij EyesiiOpen zijn we op zoek naar een langdurige samenwerking en gaan we niet voor de snelle handel. Met veel plezier komen we een keer onze collectie(s) aan je presenteren, uiteraard zonder verplichtingen en uiteraard ook in de hoop zaken met elkaar te kunnen doen. Een kennismaking is hiervoor essentieel en dat beseffen wij ons maar al te goed.

Mocht je jezelf afvragen wat een marketing en media bedrijf doet in de modewereld, dan snappen wij je vraagtekens:) Deze zijn echter simpel weg te nemen. Jos is altijd werkzaam geweest in de modewereld en is daar van huis uit mee opgegroeid. Een tijdelijke uitstap heeft geresulteerd in een mooi media bedrijf, maar de mode bleef trekken. Na een bezoek aan Allsize Company Group was de liefde voor de mode weer helemaal terug en daarom zijn we met twee fantastische collecties terug op de markt!

Wanneer gaan we een bakje koffie drinken? 🙂

Eyesiiopen en JeansCult

We doen ons best om met jou in contact te komen, maar je bent natuurlijk van harte welkom om met ons contact op te nemen.
Met deze reden hebben we dan ook een advertentie in de JeansCult geplaatst.