Bedrijfsfilm Maken? 2018-05-24T08:33:38+00:00

Bedrijfsfilm Maken

Een professionele bedrijfsfilm laten maken van uw onderneming?
Eyesiiopen maakt voor elk bedrijf in Nederland een representatieve en uitnodigende bedrijfsfilm.
Iedere bedrijfsfilm wordt geschoten in High Definition video en audio.
Eyesiiopen filmt bedrijfsfilms op locatie of in de eigen filmstudio in Joure.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende en kosteloze afspraak!

Direct naar tarieven
Contact opnemen!
bedrijfsfilm Friesland maken
bedrijfsfilm Friesland maken

Altijd vaste lage prijzen voor een bedrijfsfilm

Van eenvoudige bedrijfsfilm tot kant en klare reclame commercial. Eyesiiopen maakt bedrijfsfilms in verschillende prijsklasses en altijd van een vooraf afgesproken tarief. Om het u gemakkelijk te maken heeft Eyesiiopen een drietal vaste bedrijfsfilm bundels samengesteld. De bedrijfsfilm bundel zijn opgebouwd in producties van verschillende omvang. Kies voor uw bedrijf de bundel die het best bij u past.

Bedrijfsfilm met No Cure No Pay garantie

Een top bedrijfsfilm en waar voor uw geld. Bij Eyesiiopen bent u aan het juiste adres. Om te bewijzen dat we uw wensen waar maken hanteren we no cure no pay garantie op al onze bedrijfsfilms. Niet tevreden, geld terug.

bedrijfsfilm Friesland maken
bedrijfsfilm Friesland maken

Rechtenvrij opgeleverde bedrijfsfilm

Uw bedrijfsfilm wordt na uw goedkeuring rechtenvrij opgeleverd. Desgewenst voorzien wij uw bedrijfsfilm van rechtenvrije muziek, afbeeldingen, logo’s en beeldmateriaal. Uw bedrijf wordt met een bedrijfsfilm van Eyesiiopen perfect in de picture gezet.

Kosteloze backup van iedere bedrijfsfilm

Iedere bedrijfsfilm wordt na oplevering uit service kosteloos opgeslagen op onze servers. Mocht een filmbestand van een bedrijfsfilm per abuis verloren gaan dan helpen we u graag verder. Zo bent u altijd verzekerd van uw bedrijfsfilm!

bedrijfsfilm Friesland maken
bedrijfsfilm Friesland maken

YouTube en Facebook ready bedrijfsfilm

Iedere bedrijfsfilm kan desgewenst geschikt gemaakt worden voor YouTube en Facebook. De bedrijfsfilm wordt dan voorzien van een thumb. Een thumb is een grafisch opgemaakte cover die getoond wordt in de afspeellijst van de video’s. Voor YouTube en Facebook gelden hierbij verschillende regels. Zie ook onze pagina over YouTube Marketing.

Een bedrijfsfilm met of zonder script

Zoekt u een bedrijfsfilm met of zonder een script? Bij een bedrijfsfilm zonder script wordt er spontaan gefilmd op basis van vooraf doorgesproken highlights binnen uw bedrijf. Bij een bedrijfsfilm met script wordt er vooraf een script doorgenomen waarbij er langs een zeker scenario wordt gewerkt met behulp van dialogen. Bij een bedrijfsfilm met script is vooraf bepaald wat iemand gaat zeggen in de camera.
Een bedrijfsfilm zonder script is eenvoudiger te filmen doordat er geen takes over hoeven te worden gedaan.

bedrijfsfilm Friesland maken